Diensten

Bent u benieuwd waar ik u allemaal mee kan helpen? Kijkt u gerust hieronder. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Keuze zorgverzekeraar

Er zijn in Nederland tientallen aanbieders van zorgverzekeringen. Maar hoe weet u door welke aanbieder u straks het beste gehopen gaat worden? En wat voor zorgverzekering heeft u eigenlijk nodig?

PGB advies

Ik help u met het opstellen van zorgovereenkomsten en zorg voor periodieke verantwoordingen. Daarnaast bereken ik of u dezelfde zorg ergens ander goedkoper kunt krijgen. Ook verzorg of controleer ik de zorgdeclaraties die u binnenkrijgt.

Inkoop zorg

Is er een manier dat u uw medicijnen en zorghulpmiddelen goedkoper kunt gebruiken? Jazeker! Door te netwerken met verschillende organisaties kan zorg een stuk goedkoper! Ik help u graag met het verkrijgen van goedkopere zorg!

Overige

Heeft u complexe vragen over uw zorg? De toekomst? Bent u mantelzorger en weet u niet waar u met uw vraag naartoe moet? Ik help u graag et alle complexe en juridische vragen over zorg!

Als zorgadviseur neem ik u al het lastige werk uit handen. Ik help u door het zorgdoolhof en regel voor u de snelste en beste zorg.